Over ons

My Petstore is een moderne webshop voor al uw huisdierbenodigdheden voor hond en kat. Wij bieden een assortiment aan van de beste kwaliteit, een goede service en snelle levering. De webshop wordt nog dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Ons doel is om ons te onderscheiden als online dierenwinkel. Wij doen onze uiterste best om producten van de best mogelijke kwaliteit voor u in te kopen. Naast goede producten bieden wij ook deskundig advies, zoals u van een speciaalzaak kunt verwachten.

Onze website is beveiligd met een SSL certificaat zodat u veilig kunt winkelen en afrekenen. My Petstore biedt meerdere betaalmogelijkheden aan waaronder: iDeal, Betalen na ontvangst/Klarna, vooraf overboeken. Voor meer informatie over onze betaalmogelijkheden klik hier

My Petstore is sinds 2009 in het bezit van een webshop keurmerk en tevens in het bezit van het Europees webwinkel keurmerk EMOTA


Powered by BoB's

Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel
(Let Op: dit is geen bezoekadres)

Kamer van Koophandel 746.153.86
BTWnummer NL001474393B39
Rekeningnummer:NL10INGB 0008 9969 78

Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons dan een mail: [email protected]
Indien mogelijk vermeld dan altijd eventjes je ordernummer/factuurnummer. Dan kunnen wij je namelijk sneller van dienst zijn.

Wij zijn op diverse tijdstippen ook via de live chat beschikbaar: Zie het chatvenster icoontje rechtsonder op de website. Zijn we offline, dan kun je via het chatvenster altijd even een berichtje achter laten waar wij op kunnen reageren.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »