Over ons

My Petstore is een moderne webshop voor al uw huisdierbenodigdheden voor hond en kat. Wij bieden een assortiment aan van de beste kwaliteit, een goede service en snelle levering. De webshop wordt nog dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Ons doel is om ons te onderscheiden als online dierenwinkel. Wij doen onze uiterste best om producten van de best mogelijke kwaliteit voor u in te kopen. Naast goede producten bieden wij ook deskundig advies, zoals u van een speciaalzaak kunt verwachten.

Onze website is beveiligd met een SSL certificaat zodat u veilig kunt winkelen en afrekenen. My Petstore biedt meerdere betaalmogelijkheden aan waaronder: iDeal, Betalen na ontvangst, PayPal en vooraf overboeken. Voor meer informatie over onze betaalmogelijkheden klik hier

My Petstore is sinds 2009 in het bezit van een webshop keurmerk en tevens in het bezit van het Europees webwinkel keurmerk EMOTA


Zaanstraat 14 
6163KW Geleen
Nederland
(LET OP!! DIT IS GEEN BEZOEKADRES OF POSTADRES)

Postadres/retouradres:
My Petstore / unit 2606
Bergerweg 61
6135KD Sittard
Nederland

 Kamer van Koophandel 71674225
BTWnummer NL858805145B01
Rekeningnummer:156085984
Rabobank te Sittard
IBAN: NL20 RABO 0156085984
BIC: RABONL2U


Technische vragen, advies of garantie dient u schriftelijk in te dienen:
[email protected], via onze Live Chat
Indien bekend vermeld dan altijd een bestel- of factuurnummer. Deze kunt u terugvinden in de bevestigingsmail of op de pakbon of factuur.

Algemene vragen: [email protected]
Indien bekend vermeld dan altijd een bestel- of factuurnummer

Voor algemene vragen of het doorgeven van uw bestelling zijn onze telefonistes bereikbaar op Tel. +31(0)46-8700109 maandag t/m vrijdag van 09.30 - 13.30 uur.

LET OP: onze telefonistes kunnen geen vragen omtrent garanties of technische vragen omtrent anti-blafbanden, trainingsbanden of omheiningen beantwoorden. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »