WILT U EEN ARTIKEL RUILEN?

Indien u wilt ruilen dan stuurt u het artikel retour volgens onderstaande stappen en kunt u het nieuwe/juiste artikel zelf opnieuw bestellen via onze website.

RETOURNEREN IS EENVOUDIG

1. Print het retourformulier. Je kunt het formulier hier downloaden.

2. Vul het retourformulier in. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie ingevuld wordt op het retour formulier. Knip het retour label uit de onderkant van het formulier.

3. Pak je product goed in. Pak je producten in een stevige doos in, met het ingevulde retourformulier erbij gevoegd, bevestig het gedrukte label met het retour adres op je pakket. NB: Zorg ervoor dat de verpakking stevig genoeg is om tijdens het retour proces goed te blijven. Zorg daarbij dat de originele verpakking van het product intact blijft tijdens het transport.

4. Verstuur je retour.
Stuur het pakket naar:

Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel
(Let Op: dit is geen bezoekadres)

Houd een bewijs van verzending totdat je een automatische mail van ons ontvangen hebt dat we je retour goed ontvangen hebben.

 

RUILEN
Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent via onze website. Op die manier beschikt u sneller over uw nieuwe artikel en hoeft u niet te wachten totdat wij uw retour verwerkt hebben.


Een artikel kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden.
Retourzending van artikelen is voor eigen risico van consument. Wij adviseren u dan ook bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen in de vorm van een track en trace nummer.
Retourzendingen moeten voorzien zijn van een duidelijke afzender, het bestelnummer en bijgevoegd retourformulier.
Ongefrankeerde pakketten, pakketten waarbij een afzender of ordernummer ontbreekt of pakketten waarin items beschadigd zijn worden niet in behandeling genomen door ondernemer.

 
RETOURNEREN EN GEBRUIK MAKEN VAN HET HERROEPINGRECHT (WET KOOP OP AFSTAND)  LEES ONDERSTAANDE INFORMATIE GOED DOOR:
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. De termijn begint te lopen na de dag van ontvangst door de consument of een door hem aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Tijdens deze periode mogen er geen aanpassingen gedaan worden aan het artikel.
Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Is dit niet mogelijk of is het product beschadigd, dan is de consument gehouden tot het betalen van een schadevergoeding ivm waardevermindering van het artikel.

Na ontvangst van het artikel ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug, dit is dus inclusief verzendkosten voor de heenzending. Let op: de verzendkosten voor het heenzenden worden alleen vergoed als u de volledige bestelling herroept.
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’ Wij kunnen de terugbetaling weigeren tot wij de goederen teruggekregen hebben of jij een bewijs voorlegt dat je de goederen teruggestuurd hebt, afhankelijk van wat het eerst het geval is.
 
stap 1. Meld uw retour schriftelijk via info@mypetstore.eu o.v.v. uw factuurnummer en vermeld hierbij dat u gebruik wilt maken van het herroepingrecht of download ons herroepingformulier: Download herroepingformulier
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen
stap 2. Verpak het artikel, samen met de pakbon die is meegestuurd in een doos of verzendzak.
stap 3. Verzend het artikel met track en trace zodat u altijd bewijs heeft van retour zending. De kosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor rekening van de consument. Deze kosten worden geschat op maximaal €6,95 voor Nederlandse klanten en maximaal €18,95 voor Belgische klanten. Let op: My Petstore is niet aansprakelijk voor pakketten die de consument zelf verzend en die door de koerier kwijt worden gemaakt of beschadigd raken. U kunt zelf kiezen om het pakket verzekerd te verzenden.
stap 4. U ontvangt het volledige aankoopbedrag terug, dit is dus inclusief verzendkosten voor de heenzending.

Let op! retouradres voor pakketten is:

Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel
(Let Op: dit is geen bezoekadres)

Stuur een bericht naar onze klantenservice