Wij rekenen bij bestellingen altijd verzendkosten. Wij vinden namelijk dat gratis verzending niet bestaat. Er is altijd iemand die het pakket bij u moet brengen, en daar betalen wij ook kosten voor. Wij hebben scherpe productprijzen en laten dus eerlijk op de factuur zien wat het voor u kost om het pakket bij u te krijgen.  Dat staat bij het product vermeldt. Voor alle overige producten geldt € 6,85 per 2 KG binnen Nederland.

In verband met het Corona virus is het onmogelijk om levertijden te garanderen. Er is momenteel nog steeds vertraging door de lockdown. 
Verzendkosten binnen Nederland:
Standaard pakketpost aan huis: €6,85
Brievenbuspost €3,95

Verzendkosten naar België:
Standaard pakketpost aan huis: €9,75

Verzendkosten naar Duitsland:
€9,75

LEVERTIJDEN:

In periode 13-20 oktober 2021 kan er vertraging bij enkele producten zijn doordat één van onze magazijnen wordt verhuisd. Graag uw begrip hiervoor.
Indien er vóór 15.00 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden mits pakketdiensten voldoende gelegenheid hebben.  Pakketten buiten Nederland hebben altijd minimaal 1 dag langere levertijd. Let op: sommige artikelen kunnen hiervan afwijken, kijk altijd goed naar de levertijd!

Maandag besteld voor 15.00 uur > Dinsdag in huis in Nederland

Dinsdag besteld voor 15.00 uur > Woensdag in huis in Nederland

Woensdag besteld voor 15.00 uur > Donderdag in huis in Nederland

Donderdag besteld voor 15.00 uur > Vrijdag in huis in Nederland

Vrijdag besteld voor 15.00 uur > Zaterdag in huis in Nederland

Zaterdag besteld > Maandag in huis in Nederland

Zondag besteld > Dinsdag in huis in Nederland

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Indien dat het geval is ontvang u hierover vaak een briefje in de bus van de bezorger zelf.

U ontvangt ook een Track&Trace-email van de koeriersdienst waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd. Heeft u vragen over uw levering, neem dan contact op met de klantenservice.

Indien u via een platform hebt besteld als Bol.com of Amazon dan gelden de tijden aangegeven op dat platform. Deze kunnen afwijken van de bij ons op de website weergegeven levertijden.

Verzending naar België en Duitsland

De verzending naar België en Duitsland is vrijwel alle gevallen even snel als binnen Nederland. Helaas kan het echter voorkomen dat de verzending langer duurt bij verzending naar België of Duitsland.

Stuur een bericht naar onze klantenservice