Is afhalen mogelijk?
Wij verzenden voornamelijk vanuit een landelijk magazijn. Afhalen is niet mogelijk op deze locatie.
Wat is jullie retour-adres?
My Petstore
Afdeling retourenmagazijn
Hoofdstraat 277

1611 AG Bovenkarspel

Wat is jullie levertermijn?
Indien een artikel voorradig is verzenden wij doorgaans binnen 1-2 werkdagen.
De levertijd staat vermeld bij ieder artikel. Indien wij producten niet meer voorradig hebben zullen wij u tijdig op de hoogte stellen. In oktober staat onze jaarlijkse magazijnopruiming gepland waardoor de levertijd langer kan worden.

Zijn trainingsbanden met stroom wettelijk toegestaan?
Het gebruik van een trainingsset met statische correctie is de verantwoordelijkheid van de gebruiker. De wet is vanaf januari 2022 aangepast. Onze banden hebben meerdere mogelijkheden voor gebruik (vibratie, geluid, spray en stroom)  u kunt als gebruiker kiezen wat u wilt gebruiken. Evenals het verbod van vuurwerk, te hard rijden, mobiele telefoon gebruiken in het verkeer, onder invloed rijden bent uzelf verantwoordelijk. Bij het corrigeren van lievelingsdieren in de opvoeding kan een trainingsset goede uitkomst bieden. Bewust gebruik raden wij ten zeerste aan.

Wie kan ik contacteren als ik een speciale vraag of technische vraag over een product heb?
U kunt ons contacteren via onze helpdesk: info@mypetstore.eu of op diverse momenten tussen 09.00 – 20.00 uur door een mailtje sturen. Onze medewerkers van de klantenservice reageren doorgaans binnen max 6 uur.

Vermeld hierbij duidelijk om welk product het gaat en eventueel een ordernummer ORD36000. Uw vragen zullen zo snel mogelijk door onze deskundigen worden beantwoord.
Wij hebben tevens een speciale pagina voor het oplossen van eventuele technische problemen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket kan verwachten?

In principe wordt uw pakket binnen 1-2 werkdagen na verzending afgeleverd door DHL, DPD of PostNL. In oktober staat onze jaarlijkse magazijnopruiming gepland waardoor de levertijd langer kan worden.
U ontvangt van ons een verzendbevestiging per email met hierin het trackingnummer van uw pakket.Hoe kan ik mijn pakket traceren?Als uw pakket is verzonden als pakketpost dan ontvangt u een mail met hierin de trackinglink zodat u uw pakket online kunt volgen.Een of meerdere artikelen zijn beschadigd, wat kan ik doen?Indien uw pakket en/of enkele producten in uw pakket beschadigd aangekomen zijn, vragen wij u via het contactformulier contact met ons op te nemen.
Hier kunt u een precieze omschrijving van de schade, het artikelnummer en uw rekeningnummer aangeven. Wij zullen dan uw gegevens controleren en zo snel als mogelijk een passende oplossing aanbieden.Mijn product voldoet helaas niet aan mijn verwachtingen, wat nu?Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. De termijn begint te lopen na de dag van ontvangst door de consument of een door hem aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Is dit niet mogelijk of is het product beschadigd, dan is de consument gehouden tot het betalen van een schadevergoeding ivm waardevermindering van het artikel.

Na ontvangst van het artikel ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug, dit is dus inclusief verzendkosten voor de heenzending. Houd u een gedeelte van uw bestelling dan betalen wij de verzendkosten voor het heenzenden niet aan uw terug. Alleen in het geval dat u uw hele bestelling herroept en dus terugstuurt.
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’ Wij kunnen de terugbetaling weigeren tot wij de goederen teruggekregen hebben of jij een bewijs voorlegt dat je de goederen teruggestuurd hebt, afhankelijk van wat het eerst het geval is.

stap 1. Meld uw retour schriftelijk via info@mypetstore.eu o.v.v. uw factuurnummer en vermeld hierbij dat u gebruik wilt maken van het herroepingrecht of download ons herroepingformulier: Download herroepingformulier.
U ontvangt van ons een bevestiging.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen
stap 2. Verpak het artikel, samen met het retourformulier, in een doos of verzendzak. Download retourformulier
stap 3. Verzend het artikel met track en trace zodat u altijd bewijs heeft van retour zending. De kosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor rekening van de consument. Deze kosten worden geschat op maximaal €8,25 voor Nederlandse klanten en maximaal €18,95 voor Belgische klanten.
stap 4. U ontvangt het volledige aankoopbedrag terug, dit is dus inclusief verzendkosten voor de heenzending.Aan welke bankrekening moet ik mijn rekening voldoen?
Heeft u gekozen voor Achteraf betalen: wacht dan totdat u een mail krijgt met de betaalinstructies. Deze ontvangt u binnen 2 dagen nadat uw bestelling is verzonden.
Heeft u gekozen voor vooraf betaling, gebruik dan de volgende gegevens:
Rekeninghouder:
Blue Orange Business – My Petstore
IBAN NL10 INGB 0008 9969 78
BIC INGBNL2A
Bank: ING
Plaats: Bovenkarspel
Vermeld als referentie altijd uw ordernummer!

Uw betaling per overschrijving heeft ca. 3-5 werkdagen nodig. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling, indien voorradig, versturen, zodat u deze dan binnen zo snel mogelijk kunt verwachten.

Kan men verschillende bestellingen combineren?

Nadat de bestelling is afgegeven, is het niet meer mogelijk bestellingen te combineren. Wij danken u voor uw begrip.

Kan ik mijn bestelling veranderen nadat ik hem verzonden heb?

Dit is alleen in bepaalde gevallen mogelijk. Wij streven er naar elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, dus meestal kunnen bestellingen niet veranderd worden. Indien u uw bestelling wilt aanpassen kunt u een mail sturen naar info@mypetstore.eu

Ik heb een niet complete bestelling ontvangen. Wat moet ik doen?

Het kan gebeuren dat de verschillende pakketten van één bestelling op verschillende dagen geleverd worden. Controleer of u alle pakketten die op de verzend-bevestiging staan geschreven ook werkelijk ontvangen heeft. Als de levering nog steeds niet compleet is, contacteer ons dan via onze webshop of stuurt u een mail naar info@mypetstore.eu

Ik heb 5 dagen geleden iets besteld en heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Wat moet ik doen?

In principe wordt het artikel binnen deze termijn ook echt afgeleverd. Maar het kan eens voorkomen, dat de levertijd door onvoorziene omstandigheden vertraging oploopt. Indien wij producten niet meer voorradig hebben of krijgen, waardoor deze niet binnen de getoonde levertijd van het artikel verstuurd kan worden, zullen wij u tijdig op de hoogte stellen. De levertijd staat vermeld bij ieder artikel.

Ik heb een fout artikel ontvangen. Wat moet ik doen?

Onze verontschuldigingen. Neem contact op met onze klantenservice via info@mypetstore.eu en wij zullen u het juiste product toesturen.

Er zat geen factuur in mijn pakket. Wat is er gebeurd?

Wij versturen de factuur óf per e-mail óf met het pakket mee. Als u geen factuur in het pakket heeft ontvangen kijk dan of u de factuur per e-mail heeft gekregen. Is dit ook niet het geval contacteer ons s.v.p. via onze klantenservice info@mypetstore.eu dan sturen wij u uw factuur zo snel mogelijk toe.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling bezorgt wordt?

De verzend-service levert bij u persoonlijk af of geeft het pakket bij de buren of het postkantoor af. Er wordt een geschreven notitie bij u achtergelaten waarop staat waar uw pakket is. U kunt ook een ander bezorgadres aangeven dan het factuuradres. Zo kunt u uw pakket bijv. naar uw werk laten bezorgen.

Kan mijn bestelling op een bepaalde dag geleverd worden?

Momenteel is het niet mogelijk op bepaalde dagen en tijden te leveren. Meestal worden de pakketten tussen 8:00 – 21:00 door PostNL, DHL of DPD geleverd.

Welke betaal-mogelijkheden bieden jullie aan?
Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaards. Persoonlijke gegevens worden beschermd door technische encryptie en additionele autorisatie-processen – die beide als gegevens getransfereerd en opgeslagen worden.
Let op: klanten uit de Europese Unie of Wereldwijd kunnen momenteel kiezen uit de betalingsmethodes voorafbetaling en creditcards.

Betalen kan via: iDeal, voorafbetaling, Paypal, Sofort Banking, Mistercash, creditcard of betalen na ontvangst.

Hoe functioneert iDEAL?

iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij u tijdens uw bestelling naar de internetbankiersite van uw bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van uw bank kunt u de betaling van uw bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor u ingevuld. Nadat u een bevestiging van uw bank heeft ontvangen keert u terug naar online-dierenwinkel.eu en ontvangt een bestelbevestiging. Aangezien de iDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht. Wij sturen uw bestelling meteen verder naar het magazijn zodat de bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.

iDEAL werkt samen met deze Nederlandse banken: ABN Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.

Hoe functioneert vooruitbetaling?

U heeft de mogelijkheid uw bestelling vooruit te betalen. De naam op de bestelling en rekeninghouder dienen hetzelfde te zijn. Tijdens het bestellen kunt u voor deze methode kiezen. Nadat u uw bestelling verzonden heeft ontvangt u een e-mail met de informatie die u hiervoor nodig heeft.
Let hierbij op het volgende:
Zodra uw betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar u verstuurd.

Vermeld bij de overschrijving altijd uw ordernummer. Wij kunnen uw betaling dan snel en makkelijk koppelen aan uw bestelling.

Het product wat ik graag wil bestellen is momenteel niet verkrijgbaar. Kan ik het toch bestellen?

ls het product dat u wilt bestellen momenteel niet op voorraad is informeren wij u graag zodra het weer verkrijgbaar is. Als een artikel momenteel uitverkocht is, kunt u deze wel reserveren. Deze reservering staat bij het artikel vermeld zodra u het artikel in de winkelwagen wilt plaatsen. U wordt dan op de hoogte gesteld zodra het artikel weer voorradig.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens en de bescherming van uw privacy is onze eerste prioriteit. Wij zetten alle veiligheids-mogelijkheden in om er voor te zorgen dat u tijdens uw bezoek op mypetstore.eu helemaal veilig bent. Dit geldt zowel voor de betaal-processen als voor alle gegevens die u met ons deelt. Wij informeren u graag verder over onze privacy & veiligheidsstandaards. Onze site is volledig beveiligd dus u kunt veilig uw aankopen doen.
De beveiliging is te herkennen aan een slotje in de browserbalk en/of de https:// verbinding. Tevens zichtbaar in de browser.

Stuur een bericht naar onze klantenservice