Disclaimer

Dit is de website van My Petstore VOF.
Ons bedrijfsadres is Zilverenberg 36, 5234GM 's Hertogenbosch
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 14126102
Ons B.T.W.-nummer is NL821749341 B01

Wij streven er naar de inhoud van deze website zo accuraat en up to date mogelijk te houden. In deze disclaimer wordt uitgelegd welk voorbehoud we maken:


Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden en/of typefouten bevatten. My Petstore staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin garandeert My Petstore dat de site foutloos of ononderbroken functioneert, dan wel toegankelijk is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - ten gevolge van toegang en gebruik van deze website, wordt door My Petstore nadrukkelijk afgewezen.

My Petstore besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.


Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van My Petstore. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan My Petstore. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van My Petstore mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van My Petstore tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door My Petstore ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van My Petstore is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »