Betaalmogelijkheden

 

 
In onze webwinkel kunt u op diverse manieren betalen: Vooraf overmaken, iDeal, Mister Cash, MyBank, Sofort Banking, PayPal, achteraf betalen
Hieronder een uitleg van alle door ons aangeboden betaalmogelijkheden.U ontvangt na plaatsing van uw bestelling een bevestigingsmail van ons met hierin de betaalgegevens. U dient zelf handmatig de betaling te doen via internetbankieren of bankoverschrijfkaart.
De iDeal, MyBank, Mister Cash en Sofort Banking betaling loopt via het betaalsysteem van onze partner Pay.nl.
Met Pay.nl kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Pay.nl is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent af in een beveiligde omgeving.PayPal is een zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze.Let wel: u dient hiervoor een Paypal account te hebben. U rekent af in een beveiligde omgeving.
Betaald u via PayPal en bevalt het artikel niet, dan kunt u via PayPal het artikel gratis retour sturen. Klik hier voor de gratis retourservice.
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.onlin-dierenwinkel.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.onlin-dierenwinkel.eu achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Nieuw is de VVV Giftcard. Anders dan de VVV Cadeaubon kun je de kaart of handige e-mail gift besteden bij de leukste online webshops. Het is het perfecte cadeau voor hem en haar, voor jong en oud te besteden 24/7. VVV Giftcard is verkrijgbaar als cadeaukaart of kan als code per e-mail verstuurd worden. De code voert u in tijdens het afrekenproces en het saldo op uw giftcard word direct verrekend.
Meer info: https://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvgiftcard


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »