Ruilen

 

WILT U EEN ARTIKEL RUILEN?

Indien u wilt ruilen dan stuurt u het artikel retour volgens onderstaande stappen en kunt u het nieuwe/juiste artikel zelf opnieuw bestellen via onze website.

 

RETOURNEREN IS EENVOUDIG

 

1. Print het retourformulier. Je kunt het formulier hier downloaden.

2. Vul het retourformulier in. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie ingevuld wordt op het retour formulier. Knip het retour label uit de onderkant van het formulier.

3. Pak je product goed in. Pak je producten in een stevige doos in, met het ingevulde retourformulier erbij gevoegd, bevestig het gedrukte label met het retour adres op je pakket. NB: Zorg ervoor dat de verpakking stevig genoeg is om tijdens het retour proces goed te blijven. Zorg daarbij dat de originele verpakking van het product intact blijft tijdens het transport.

4. Verstuur je retour.
Stuur het pakket naar:

Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel
(Let Op: dit is geen bezoekadres)

Houd een bewijs van verzending totdat je een automatische mail van ons ontvangen hebt dat we je retour goed ontvangen hebben.

 

RUILEN

 

Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent via onze website. Op die manier beschikt u sneller over uw nieuwe artikel en hoeft u niet te wachten totdat wij uw retour verwerkt hebben.


Een artikel kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden.
Retourzending van artikelen is voor eigen risico van consument. Wij adviseren u dan ook bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen in de vorm van een track en trace nummer.
Retourzendingen moeten voorzien zijn van een duidelijke afzender, het bestelnummer en bijgevoegd retourformulier.
Ongefrankeerde pakketten, pakketten waarbij een afzender of ordernummer ontbreekt of pakketten waarin items beschadigd zijn worden niet in behandeling genomen door ondernemer.


Let op! retouradres voor pakketten is:

Hoofdstraat 277
1611 AG Bovenkarspel
(Let Op: dit is geen bezoekadres)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »